Bivša nogometaševa supruga napala sadašnju: Kurvo, dabogda se raspala!

Objavljeno, 18. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: GNK DINAMO / FACEBOOK / Petar Bočkaj
AUTOR
Redakcijski tekst

Bivša supruga poznatog nogometaša osuđena je zbog kaznenog djela uvrede koju je uputila sadašnjoj nogometaševoj supruzi koja ju je i prijavlila.

Prema presudi, bivša žena Dinamova nogometaša Petra Bočkaja, Sandra (27), u ožujku predlani tijekom telefonskog razgovora s bivšim suprugom njegovoj je tadašnjoj djevojci Nikolini rekla: “Boli me k…, kurvetino raspala, dabogda se raspala, skup s njim, uživajte u svojoj idiotariji”.

“Raspala kurvetina, snimaj me još 15 puta da sam ti rekla da si raspala kurvetina, skupa sa svojim kopiletom koje držiš u tom stanu, možete slobodno nazvati muriju, možete me slobodno tužiti, možete raditi što god hoćete”, rekla je, prema presudi, Sandra Nikolini.

No, Sandra je na sudu porekla krivnju ističući kako nije bila upozorena da se razgovor snima. Kaže kako je tog dana supruga zamolila da s Instagrama makne fotografije zajedničkog djeteta s obzirom da nije tražio njezino odobrenje da to napravi.

Nikolna je pak podsjetila kako je tada bila u vezi s bivšim Sandrinim suprugom te joj se putem Instagrama Sandra obratila tražeći da ukloni fotografiju djeteta jer će ju u protivnom prijaviti pravobraniteljici za prava djece.

Snimka je autentična

“To sam prenijela Petru te je on nazvao Sandru i rekao da će fotografija biti uklonjena, ali da zauzvrat traži i da Sandrina majka s Facebook profila ukloni fotografije zajedničkog djeteta. U razgovoru je Sandra pitala Petra tko sam ja uopće, a on joj je rekao da sam mu djevojka i buduća supruga.

Nakon toga, počela je s uvredama. Petar joj je rekao da će sve snimiti, da bi ona rekla da može slobodno snimati te me nazvala kurvetinom, kalašturom, rekla mi je dabogda se raspala, a za moje dijete da je kopile”, naglasila je sadašnja Bočkajeva supruga.

Njezine riječi na sudu je potvrdio i Petar Bočkaj, a autentičnost snimke na mobitelu ustanovio je MUP-ov Centar za kriminalistička vještačenja Ivan Vučetić.

Sandra je, dakle, proglašena krivom za kazneno djelo klevete i kažnjena s 50 dnevnih dohodaka, odnosno ukupno 10.000 kuna. No, kazna je uvjetna i ne mora je platiti ako u roku od dvije godine ne počini sličnu nepodopštinu. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.


Tagovi: KLEVETA PETAR BOčKAJ SUPRUGA

NEDAVNO OBJAVLJENO