SJAJAN USPJEH 'PORTALA S MOZGOM'

BEZ GUZA I SISA Danica.hr ima više od milijun korisnika mjesečno!

Objavljeno, 05. rujna 2021. Komentari
# Foto: DANICA.HR
AUTOR
Redakcijski tekst

Otprilike dvije godine od pokretanja, brzorastući neovisni news portal Danica.hr sa sjedištem u Koprivnici premašio je milijun jedinstvenih korisnika i pet milijuna pregleda stranica mjesečno.

Prema novim podacima Google analyticsa, u proteklih mjesec dana – razdoblje od 5. kolovoza do 4. rujna – Danica bilježi točno 1.027.862 korisnika koji su posjetili portal te ostvarili čak 5.374.199 pregleda naših stranica.

I što je također važno, stopa napuštanja stranice pala je ispod 1 posto. To znači da manje od 1 posto onih koji kliknu na neku vijest s Danice odmah napuste portal. Više od 99 posto ih nakon prvog klika ostane malo ‘pronjuškati’ i drugi sadržaj.

Rezultat tih brojki je i značajan skok prihoda od Google oglasa, što Danici omogućava nove razvojne korake. Naš portal ovog je časa uvjerljivo najčitaniji na sjeveru, ali i jedan od 20-ak najčitanijih u Hrvatskoj.

Podsjećamo još jednom: Danica.hr je “portal s mozgom”, i to “bez guzica, sisa i crvenih kartona”. Može se, dakle, i bez seksizma našeg svagdašnjeg te svekolikog žutila kojim je javni prostor značajno okužen. U Koprivnici, Podravini, na sjeveru i u cijeloj Hrvatskoj ima dovoljno publike koja je željna ozbiljnijeg štiva.

Svima onima koji redovito klikaju Danicu iskreno zahvaljujemo na potpori. I možemo im još jednom čvrsto obećati – i dalje ćemo, umjesto guza, preferirati mozak.

Detaljne podatke o čitanosti portala Danica.hr u proteklih mjesec dana možete pogledati u ovome dokumentu:


Tagovi: DANICA DANICA.HR GOOGLE MILIJUN MILIJUN KORISNIKA PORTAL

NEDAVNO OBJAVLJENO