Banka ima genijalnu štednju: skuplja vam sitniš dok kupujete u dućanu

Objavljeno, 09. listopada 2023. Financijer
# Foto: POBA / ILUSTRACIJA
AUTOR
PROMO SADRŽAJ

Sitniš koji dobijete u dućanima i na drugim prodajnim mjestima počesto spremate na različita mjesta. Ponekad i zaboravite gdje.

Jedna od opcija je svakako ‘kasica prasica’, ali je li to baš najbolji izbor? Podravska banka iz Koprivnice ima mnogo bolji prijedlog – uslugu “Aktiviraj sitniš”.

O čemu je riječ? U banci kažu kako je to jedinstvena i besplatna opciju vaše Mastercard ili Visa Electron debitne kartice uz čiju pomoć skupljajte sitniš na štednom računu.

1 do 2 eura

Nakon toga ga oplemenite kamatom te iskoristite kad poželite. Kako to zapravo funkcionira?

“Prilikom svake transakcije na EFTPOS terminalu u Hrvatskoj ili inozemstvu, iznos koji plaćate Mastercard ili Visa Electron debitnom karticom zaokružuje se do prvog većeg iznosa na 1 ili 2 eura po izboru, a razlika se pretvara u štednju.

Podravska banka / ILUSTRACIJA

Usluga se odnosi na sve oblike plaćanja Mastercard i Visa Electron debitnom karticom: bez odgode, s odgodom ili na rate.

Bez pol muke

Skupljeni sitniš dodatno se oplemenjuje kamatom na odabranom štednom računu: kumulativna štednja i dječja štednja Mravac”, ističu u Podravskoj banci.

Stvar je jednostavna da jednostavnija ne može biti: nakon što uključite opciju “Aktiviraj sitniš”, svaka transakcija karticom znači da ste u virtualnu ‘kasicu’ na bankovnom računu prebacili određen iznos: od nekoliko desetaka eurocenti ili više od eura, ovisno o opciji koju izaberete.

U godinu dana, uz kamatu, mogli biste se iznenaditi iznosom koji vam je na raspolaganju. I to bez premetanja kovanica po džepovima, ladicama i novčanicima. Štedite bez pol muke.


Tagovi: AKTIVIRAJ SITNIš PODRAVSKA BANKA šTEDNJA

NEDAVNO OBJAVLJENO