INCIDENT U DOMU ZDRAVLJA

Bakica (88) medicinsku sestru napala sandalama, intervenirala i policija

Objavljeno, 16. ožujka 2021. Vijesti
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Bakica Marija (88) proglašena je krivom i osuđena zbog nasilja kojeg je počinila prema medicinskoj sestri u domu zdravlja.

Prema ovotjednoj presudi, gospođa Marija je lani u 8.50 sati u prostoru zagrebačkog Doma zdravlja Centar medicinsku sestru Gordanu “više puta udarila sandalama koje je držala u ruci, i to u predjelu glave i tijela”.

Bakica se na nekoliko sazvanih ročišta nije pojavila pa nismo uspjeli doznati njezinu stranu priče. No, zato je iskaz detaljno dala napadnuta medicinska sestra.

Rekla je kako je gospođa pacijentica njihove ordinacije i sjeća se da ju je to jutro doktorica poslala u ambulantu za vađenje krvi.

“Nakon nekog vremena, javile su se kolegice iz laboratorija i rekle da imaju problema s njom jer neće napustiti ambulantu, pa sam otišla tamo. Kad sam ušla, pacijentica je sjedila na krevetu a bile su tamo i laborantice.

Pokušala sam joj lijepim riječima objasniti da mora izaći iz laboratorija budući je velika gužva i u jednom sam joj trenutku htjela obuti sandale na noge, bila je bosa.

No, ona je odjednom uzela par tih sandala pa me njima počela udarati po glavi i tijelu. Bila sam šokirana… Zvala sam nakon toga policiju”, ispričala je medicinska sestra.

Baka Marija zbog remećenja javnog reda i mira proglašena je krivom i kažnjena s 300 kuna. Ako u roku sve podmiri, treba platiti samo 200 kuna.


Tagovi: BAKA BAKICA LUPILA SANDALAMA MEDICINSKA SESTRA PACIJENTICA PRESUDA

NEDAVNO OBJAVLJENO