Mortus pijana babica iz bolničkog rodilišta sjela u auto i napravila rusvaj

Objavljeno, 26. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Babica iz bolničkog rodilišta mrtva pijana skrivila je prometnu nesreću nakon što je u desnom zavoju neoprezno prešla na lijevu stranu.

Primalja Olja (29) nakon nesreće napuhala je čak 1,73 promila i vozila je u vrijeme kad joj je vozačka dozvola istekla. Svoj renault clio potpuno je uništila, a golf u koji se najprije zabila prilično je oštećen.

Prema presudi, Olja je nesreću skrivila u ožujku, prije par godina, oko 19.40 sati u Daruvaru. Vozeći clio u desnom je zavoju prešla na lijevu stranu, napucala lijevi stražnji dio golfa koji je dolazio iz suprotnog smjera te sletjela s ceste i zabila se u stablo breze.

Ima malo dijete

Pravo je čudo da nitko nije bio ozlijeđen. No, clio je bio ‘totalka’, a golf je pretrpio štetu od 7000 kuna. Sutkinji prekršajnoj suda rekla je da u bolnici kao primalja ima plaću od 7000 kuna.

Molila je da je se blaže kazni jer je potpuno uništila vlastiti auto, ima malo dijete i stambeni kredit, a još mora otplaćivati popravak tuđega golfa. Osim toga, nikad u životu nije kažnjavana.

Sutkinja joj se smilovala pa je kaznila sa 4250 kuna i 770 kuna troškova postupka. Olja je priznala sve što joj je policija stavila na teret.

Za izazivanje prometne nesreće kažnjena je sa 750 kuna, za vožnju u pijanom stanju mora platiti 500 kuna, a za to što joj je vozačka istekla kažnjena je s 3000 kuna.


Tagovi: BABICA BOLNICA PIJANA PRIMALJA PROMETNA

NEDAVNO OBJAVLJENO