Andrija policajki u kafiću: ‘Kurvo pandurska!’ Uhitili ga pa im pobjegao

Objavljeno, 19. kolovoza 2023. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Student Andrija (22) uhićen je nakon što je u kafiću brutalno izvrijeđao policajku, a potom napao i njezine kolege koji su ga privodili.

Prema presudi, on je u veljači oko 19 sati u Županji u caffe baru Forum prišao policajki te “s ciljem stvaranja ponižavajućeg i uvredljivog okruženja na temelju razlike u spolu povrijedio njezino dostojanstvo, dovodeći je u neugodno, ponižavajuće i uvredljivo okruženje”.

“Obratio joj se riječima: “Šta je ti, šta gledaš kurvo pandurska, mamu ti je*em”. Kad ga je djevojka upozorila da ju ostavi na miru i ne ponižava, nastavio ju je ponižavati riječima: “Ajde zovi policiju ako smiješ, šta radiš tu, kurvo pandurska”, navodi se u presudi.

Bježao u park

Brzo je u kafić došlo troje policajaca koji su ga službenim automobilom vozili u policijsku postaju. Ni njima nije ostao dužan.

“Vrijeđao ih je i omalovažavao riječima: “Je*o vas Bog šta me stalno privodite“, a kada su ga upozorili da prestane nastavio ih je vrijeđati riječima: “boli me ku*ac konji jedni glupavi”, da bi se potom policijskom službeniku obratio riječima: “Ajde D… puši ku*ac, znam ja tko su ti žena i djeca”, piše u presudi.

Policajci su poslije svjedočili kako im je pobjegao kad su stigli pred policijsku postaju.

“Kad smo krenuli prema ulazu u policijsku postaju, počeo je bježati kroz park ispred policije, pa smo morali uporabiti fizičku snagu da ga smjestimo u prostoriju za zadržavanje”, svjedočio je jedan od policajaca.

Policajka koju je prvu napao u kafiću kaže kako ga poznaje jer je Andrija ranije sa svojim prijateljima napao njezinog brata. Kada ju je vidio, prišao joj je i bez ikakvog povoda počeo je vrijeđati.

Bio na krštenju

“Bilo mi je veoma neugodno pa sam mu rekla da me ostavi na miru jer ću zvati policiju, ali on je nastavio. Govorio mi je da sam dobila posao jer sam bila ljubavnica dvije osobe, iako ja te osobe ne poznajem, niti znam rade li uopće u policiji”, rekla je policajka koja je tog dana u kafiću bila izvan službe.

Andrija je na sudu sve priznao i izrazio žaljenje zbog svojih postupaka.

“Molim sud da me blago kazni jer sam student financiran od majke koja je pred mirovinom. Tog dana bio sam na krštenju gdje sam pio alkohol. Kajem se zbog svega, nisam htio nikoga ugroziti niti povrijediti”, skrušeno će mladi student.

Sudac ga je kaznio sa 754 eura i 30 eura troškova postupka. Kako je dva dana proveo u pritvoru, ukupno mora platiti 700 eura. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.


Tagovi: KURVO PANDURSKA POLICAJKA STUDENT žUPANJA

NEDAVNO OBJAVLJENO