Anđelka vikala na liječnice jer joj se nisu javljale na telefon, intervenirala policija

Objavljeno, 30. studenoga 2022. Crna kronika
# Foto: DANICA.HR / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom
AUTOR
Redakcijski tekst

Gospođa Anđelka (63) proglašena je krivom i kažnjena jer je vikala na liječnice i medicinsku sestru u domu zdravlja nakon što joj se nitko nije javljao na telefon.

Prema presudi, ona je u veljači ove godine oko 17.40 sati “u unutarnjim prostorijama Doma zdravlja Dugo Selo remetila javni red i mir”.

“Počela je glasno vikati i galamiti na dvije liječnice i medicinsku sestru, obraćajući im se riječima: ‘Što liječnice rade kad se ne javljaju na telefon?! Ništa ne radite!’.

Medicinska sestra upozorila ju je da se smiri, da se ne može tako ponašati, nakon čega joj se pacijentica unijela u lice i rekla: ‘Vidjet ćeš ti svoga boga ako mi se drugi put nitko ne javi!’ Nakon toga je uputila još niz uvreda medicinskoj sestri”, navodi se u prekršajnom nalogu.

Medicinari su zvali policiju koja je stigla na intervenciju i ispitala gospođu Anđelku te ju prekršajno prijavila. Sutkinja ju je osudila na 300 kuna kazne i mora platiti 150 kuna sudskih troškova. Na prekršajni nalog može se žaliti u zakonom predviđenom roku.


Tagovi: DOM ZDRAVLJA DUGO SELO VIKALA NA LIJEčNICE

NEDAVNO OBJAVLJENO