Ana vrijeđala muža i tukla ga metlom: Debilčino retardirana, niškoristi!

Objavljeno, 18. lipnja 2024. Crna kronika
# Foto: PIXNIO.COM / Cade Martin, Dawn Arlotta / ILUSTRACIJA / Nema veze s događajem iz teksta
AUTOR
Redakcijski tekst

Ana je proglašena krivom i osuđena jer je supruga fizički napala i vrijeđala dvaput potkraj prosinca lani.

Prema ovotjednoj presudi, sve se događalo na području Zagreba 26. i 29. prosinca. Prvi put je Ana suprugu, s kojim živi oko tri godine, oko 13 sati poslala WhatsApp poruku uvredljivog sadržaja.

“Debilčino retardirana, smeće prokleto, mamin kurvin sin, smećaru, crkli dabogda, odgojili debila! To je kod supruga prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenosti”, navodi se u presudi.

Tri dana poslije oko 14.30 sati u obiteljskoj kući je supruga “dugim štapom sa četkom za čišćenje partvišem udarila u desnu ruku u predjelu nadlaktice te ga vrijeđala riječima: “Đubre, smeće jedno, niškoristi, pi*ka ti materina”.

Uvrijeđeni i uplašeni je suprug nakon toga zvao policiju i prijavio slučaj nasilja u obitelji. Ana je potom zaradila prekršajnu prijavu te je sve završilo na sudu.

“To je kod istog prouzročilo povredu dostojanstva i uznemirenost. Dakle, počinila je psihičko i tjelesno nasilje prema suprugu”, ističe sutkinja u presudi.

Ana je kažnjena sa 60 dana uvjetnog zatvora te joj je naloženo da plati 26,50 eura prekršajnih troškova. Dobila je i tromjesečnu zabranu uznemiravanja supruga.

Olakotna okolnost bila joj je dosadašnja neosuđivanost te činjenica da su se nakon toga pomirili i da su ona i suprug sad u dobrim odnosima. Presuda je nepravomoćna.


Tagovi: MUZ TUKLA METLOM ZAGREB ZENA

NEDAVNO OBJAVLJENO