BILA JE UHIĆENA

Ana Barbaru uhvatila za kosu i po podu odvukla u wc kafića. Sve zbog videa

Objavljeno, 26. siječnja 2022. Crna kronika
# Foto: FACEBOOK / ILUSTRACIJA
AUTOR
Redakcijski tekst

Ana je uhićena nakon što je u kafiću usred bijela dana fizički napala poznanicu Barbaru, a ovih je dana doznala i presudu prema optužnom prijedlogu policije.

Prema toj presudi, Ana (41) je proglašena krivom jer je lani u studenome oko 14.20 sati u kafiću Mount Everest u Virovitici fizički napala 29-godišnju poznanicu.

“Primila ju je za kosu, povukla prema podu te je tako odvukla u prostorije toaleta kafića gdje ju je pritisnula uza zid i natjerala da otključa mobitel i izbriše cjelokupnu povijest razgovora i razmijenjenih videa između njih dvije.

Nakon što je Barbara postupila po traženom, Ana ju je pustila, čime je došlo do prestanka činjena prekršaja” ističe se u nepravomoćnoj presudi.

Ana je proglašena krivom za remećenje javnog reda i mira te je kažnjena s 200 njemačkih maraka, odnosno 740 kuna. No, kako je isti dan bila uhićena i puštena tek sutradan, dva dana u pritvoru oduzimaju joj se od kazne, pa mora platiti samo 140 kuna.

Osim kazne, sud je odredio i kako naadačica Ana mora podmiriti troškove prekršajnog postupka koji iznose ukupno 200 kuna.


Tagovi: KAFIć MOBITEL PRESUDA VIDEO VIROVITICA ZA KOSU

NEDAVNO OBJAVLJENO