Ana (17) razbijala po kafiću pa dobila batina od konobarice, njezine kćeri i muža

Objavljeno, 06. svibnja 2022. Crna kronika
# Foto: YOUTUBE screenshot / ILUSTRACIJA / Fotografija nema nikakve veze s tekstom
AUTOR
Robert Mihaljević

Pravi rusvaj nastao je oko ponoći u popularnom križevačkom kafiću nakon što je pijana maloljetnica počela razbijati po lokalu.

U sukob su se umiješali konobarica, njezina kći i suprug, pa je maloljetnica na koncu dobila batine te je završila na hitnoj.

Prema presudi, Ana (17) je u kolovozu oko 23.45 sati u kafiću Cool u Križevcima razbila čašu i pivsku bocu. Konobarica Marijana (49) primila ju je za kosu i izvukla van, a izašla je i Marijanina kći Iva (19).

“Maloljetnica je šakom udarila Ivu u glavu, nakon čega su se potukle. Maloljetnica je nogom u prsa udarila i konobaricu koja je pala na pod gdje su se nastavile tući i jedna drugu čupati za kosu. U jednom trenutku tučnjavu je vidio konobaričin suprug Nenad (40).

On je maloljetnicu uhvatio rukama za vrat, udario njenim tijelom u zid te ju počeo udarati rukama po cijelom tijelu. Maloljetnica je nakon ovog događaja zatražila liječničku pomoć u Zavodu za hitnu medicinu u Križevcima, gdje su joj utvrđene lake tjelesne ozljede”, stoji u presudi.

Napuhala 1,65 promila

Maloljetnica je priznala kako je te večeri popila tri piva pa je napuhala 1,65 promila. U lokalu je bila sa starijim bratom i majkom. Kaže da je slučajno razbila čašu i pivsku bocu te ju je konobarica primila za kosu i izvukla van. Tamo su se potukli, priznaje.

Konobarica i njezin suprug opovrgnuli su da su se tukli s maljoljetnicom, ali nakon svih iskaza i izjava svjedoka prekršajni sudac u Križevcima zaključio je da su i oni sudjelovali u remećenju javnog reda i mira.

Maloljetnica je, dakle, proglašena krivom te joj je izrečen sudski ukor. Drugookrivljena konobarica Marijana mora platiti kaznu od 100 njemačkih maraka, njezina kći Iva 200 maraka, a suprug Nenad 100 maraka. Svo troje moraju podmiriti po 200 kuna troškova postupka.

Presuda križevačkog prekršajnog suca je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti u zakonom propisanom roku.


Tagovi: KONOBARICA KRIžEVCI MALOLJETNICA RAZBIJALA PO KAFIćU

NEDAVNO OBJAVLJENO