Mortus pijana Mira vrijeđala goste kafića pa od Ante dobila šaku u glavu

Objavljeno, 01. listopada 2023. Crna kronika
# Foto: ARHIV / ILUSTRACIJA / Fotografija nema veze s tekstom i samo je ilustrativna
AUTOR
Redakcijski tekst

Mortus pijana Mira odlučila je pošteno izvrijeđati sve goste kafića usred bijela dana, a na koncu se i potukla s jednim.

Prema presudi, Mira (33) i Ante (24) u kolovozu oko 14.30 sati u kafiću Diana u Varaždinskim Toplicama narušavali su javni red i mir na naročito drzak i nepristojan način.

“Mira je pod jakim utjecajem alkohola hodala od stola do stola i goste nazivala “seljačinama” te ih odgurivala od sebe govoreći im “tko si ti, kaj si ti”, a kad je došla do stola za kojim se nalazio Ante, vrijeđala ga je pogrdnim riječima “seljačina si”.

U jednom trenutku ga je odgurnula od sebe i rukom udarila u predjelu vrata, nakon čega ju je Ante upozorio da se makne od njega i uzvratio tako da je Miru udario šakom u glavu“, navodi se u presudi.

Vrlo brzo su stigli policija i hitna koja je konstatirala lakše tjelesne ozljede. No, oboje je završilo s prekršajnim prijavama.

Sutkinja je Miru kaznila s 90 eura, a Antu s 80 eura, a moraju platiti i po 20 eura troškova prekršajnog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti.

“Pri odmjeravanju kazne uzeta je u obzir vrsta i težina prekršaja, te posljedice počinjenog prekršaja. Kao otegotnu okolnost sud je uzeo kažnjavanost Ante za istovrsne prekršaje, a kao olakotnu okolnost uzeo je nekažnjavanost Mire“, istaknula je sutkinja.


Tagovi: KAFIć NERED POTUKLI SE RED U KAFIćU SAKOM U GLAVU VARAZDINSKE TOPLICE

NEDAVNO OBJAVLJENO